Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Olen hetken aikaa pelkästään positiivinen.

Päivistä oon mennyt jo sekasin, mutta sunnuntaina kävin tekemässä Nepsun kanssa aamutallin Oulunsalossa. Ihastuin Vesseli -nimiseen suomenhevoseen, joka on oikeasti tosi pulla, mutta joka on kuulemma joskus ollut vielä pullempi. Se on tosi pienikokonen korkeudeltaan, mutta mahaa sillä on kiitettävästi ja luonteeltaanki se on tosi symppis - tosin en kerenny siihen tutustua ku tarhaan taluttamisen ajan.

Maanantaina kävin Olgan ja Nepsun kanssa tekemässä Äimärautiolla aamutallin ja päivätallin, sekä otin kuvia ku Olga ratsasti Pixillä. Ihastuin Bella -nimiseen shettikseen ja hieman enemmän edellisestä kerrasta valkoiseen Winston -poniin, joka tunnetaan myös karkaamisestaan keskustaan päin, sekä hieman ehkä Nelly -nimiseen poniin. En tiiä mikä mua poneissa viehättää, ehkä se ku ne on niin pieniä ja sulosia? :)

Eilen kävin koululla Olgan kanssa kattomassa enkun alustavat yo-tulokset. LÄPI! Viimeksi A:n raja oli 130 pistettä ja sain nyt 157 pistettä, eli helposti läpi! Lakkiaiset ois siis tässä talossa juhlittavana nyt keväällä. :) Lisäksi illalla kateltiin Tiian kanssa bussiaikatauluja ja juna-aikatauluja Alicanten, Valencian ja Madridin välillä. Ollaan siis päätetty käyä myös Valenciassa meijän Espanjanreissulla.

Mistä tulikin mieleen, että alle viikko Espanjaan! Ens tiistaina lähtään ja 23.4. tullaan takasi. Veikkaan, että en kerkee päivitellä blogia ennen sitä, joten seuraava kirjotus tulee varmaan vasta toukokuussa, koska Espanjanreissun jälkeen on soveltuvuuskokeita ja meen Rukalla käymään kavereitten kanssa ku Elli on varannu sieltä jonku majotuksen kymmeneksi päiväksi.

Hyvää huhtikuuta!

Rakkaudella, Sonja

4 kommenttia:

  1. ponit on_valtavia! varsinki jos ne on jotenki pyöreitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Hevoset on valtavia! Ponit on pieniä ja söpöjä.

      Poista
    2. on ponitki. kiva uus banneri hermanni.

      Poista
    3. No ne on ehkä isompia ku koirat tai kissat tai hamsterit tai ufot. Voi hermanni kiitos!

      Poista