Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Päiväni kuvina.


Heräsin Olgan puheluun vähää vaille yheksän ja nousin heti ylös, koska käsky kävi, että "hae mut Miialta, käytä mua kotona ja mennään sitte tallille, koska me ollaan vaihteeksi myöhässä aikataulusta ku nukuttiin pommiin." Sanoin, että vartin päästä lähen.


Pesin hampaat, as you can see.


Kattelin lämpötilan ja mietin, että mitäs sitä laittas päälle.


Päädyin tähän parhaaseen collegepaitaan ikinä ja perus mustiin collegehousuihin, lämpökerrastolla varustettuna tietysti, koska ei tuolla nyt vielä niin lämmin oo ku tallilla pihalla pyörii.


Tein eväät, varauduin pitkään päivään ja siihen, että Olgalla ei ois eväitä. :D


Uljaalla kaarallani ajelin Kaakkuriin hakemaan sitä Olgaa Miialta ja käyttämään sitä kotona.


Olgan koira siinä pysy paikalla ku tarkkaili ku Olga söi aamupallaa, ois koiraneiti halunnu itekki ruokaa :3


Sitte mentiin tallille. 





Eläinkuiskaaja-Olga.


Kynnysmatto-kani.


Minäki putsasin karsinan! Vaikkaki tässä Olga näyttää miten homma toimii.





Käytiin moikkaamassa Miiaa Äimäraution Hevostarvikkeella. Oli muuten siisti paikka! Ikinä ennen en oo käyny tuolla ja ihastuin esim. Hello Kitty -korvahuppuun ja -satulahuopaan. :D




Käytettiin Claraa kävelytyskoneessa.




Miian ralli-polo. :D



Lähin hakeen äitiä Kaakkurin koululta ja kuuntelin odotellessa suomipoppia. Sitten mentiin mummolaan kattoon serkkuja ja hakemaan Tiiaa, joka tuli serkkujen kyytillä kotia Lappeenrannasta tai siis Taavetista.


En viittiny ottaa kuvaa ruokapöydästä ku oli niin paljon ihmisiä syömässä, mutta siinä oli enemmän erilaisia ruokia ku tässä jälkiruokapöydässä. Jos on nälkä niin suuntaa meijän mummolaan. :D


Sitte lähettiin ajeleen kotiin. Heihei mummola!

Ja nyt oon loppupäivän varmaan kotona, joten aattelin päättää tän postauksen tähän. Tällanen oli mun päivä, hieman erilainen ku yleensä, koska en käy yleensä Olgan kanssa tallilla enkä aina myöskää mummolassa. :) Nyt on täti kylässä joten pitää varmaan olla sosiaalinen.

Rakkaudella, Sonja

P.S. Eilisilta oli jotain aivan hirveetä. Yheksän aikaan aloin näkeen tähtiä, sitte mun näkökenttä oli värähtelevä, sitte en nähny vasemmalle ollenkaa, eli esim. ku astuin omaan huoneeseen en nähny vasenta seinää ollenkaan. Sitte laitoin nukkuun joskus melkeen heti sillo. Heräsin kaheltatoista hirveeseen oikeenpuolenpään päänsärkyyn ja siihen, että oksetti ihan hulluna. Kävin ottaa buranan ja hain oksennusämpärin viereen, yritin eka oksentaa vessassa tuloksetta. Valvoin varmaa kaks tuntia huonon olon takia. Sain kuitenki jossai vaiheessa unen päästä kiinni, koska kävin hereillä seittemän aikaan seuraavan kerran. Sitte nukahin ja heräsin yheksältä siihen puheluun, eikä huonosta olosta ollu tietoakaan. Epäilen, että elämäni ensimmäinen migreenikohtaus, mikä johtuu liiasta koneella olosta ja telkkarin kattomisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti