Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Talleilua vihdoin ja viimein.

Vihdoin ja viimein pääsin käymään tallilla jonkun kanssa. Edellisestä tallireissusta on ikuisuus, en muista oliko se silloin kun käytiin pikkuserkkujen kanssa ratsastamassa, vai oonko käyny Nepsun kans sen jälkeen Bossella.

Nyt siis kuitenkin olin Annukan kanssa hoitamassa Nepsun Bossea, koska Nepsu itse on Helsingissä. Huristeltiin Annukan kans tallille joskus kolmen aikaan ja putsattiin eka karsina (lue: Annukka putsasi vähän, jonka jälkeen sanoi, että eiköhän se ollu siinä ja minä tartuin talikkoon ja putsasin sen vielä kertaalleen, koska teki mieli olla tarkka :D) ja Annukka kävi tekemässä ruuat. Sitte haettiin Bosse tarhasta, harjattiin se huolellisesti ja vielä vähän paremminkin ja varustettiin se ja sitte lähettii kentälle, koska maneesissa oli valmennus. 

Annukka ratsasti sillä kenttää ympäri ja kahlas keskellä hangessa. Ite toimin lähinnä kameramiehenä ja tuli kyllä loistokkaita kuvia, vaikka vähä satoki lunta ja kameran asetukset oli mitä oli. Ja nyt toivon vaan, että Annukka ei tapa mua ku suurin osa näistä kuvista on vähän ilmeellä -kuvia sen osalta. ;)















Bossella paholaisen katse :DD



Ensin ne oli ihan nätisti...

... ja sitten ne irvisti :D tai no Bosse pelkästään kuolaa

Oripoika yritti haastaa riitaa...

... mutta sitten se tyyty vaan näyttämään kieltä :D

Oli kiva tallireissu! Huomenna uuestaan heti äikän essee yo:n jälkeen. :)

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti