Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Lukio ohi - mitäs nyt sitten?

"Julia koivusen tissit" 
= hakusana, jolla joku on löytänyt mun blogiin

Joo nyt se ois sitten ohi, lukio nimittäin. Mikäli siis pääsen enkun kirjotuksista läpi. Ei oo vielä tullu minkäänlaista sellasta kunnon vapauden tunnetta, en vissiin oo vielä ihan sisäistäny tätä ihanaa tosiasiaa, että seuraavan kerran kunnon opiskelua vasta ens syksynä, jos siis pääsen mihinkään opiskelemaan.

Toissapäivänä oli siis mun viimeset kirjotukset, eli pitkän matikan kirjotukset. Lähin sieltä salista jo klo: 12.01, enkä saanu laskettua paljon paskaakaan, että se on joko I tai hyvällä tuurilla A. Käytiin sitten illalla juhlistamassa kirjotusten loppumista Tiian, Elijaksen, Jennin ja Annukan kanssa Hevimestassa euroilla. Mie tosin olin kuskina, mutta kivaa oli silti. :)

Eilen kävin juhlistamassa kirjoitusten loppumista sitten Ellin, Hannan, Sallan, Jarkon ja Anun kanssa siellä samaisessa Hevimestassa, mutta tällä kertaa kuskina toimi Tiia, joten sain "nauttia" euroista itsekin. Merkkasin kajaalilla käteen viivan aina ku ostin uuen juoman, joten pysyin kärryillä kuinka monta ostin (siitä määrästä ei sitte sen enempää). Oli kivaa ja laulettiin vielä viimesenä Ellin kanssa PMMP:n Rusketusraidat karaokessa hetki ennen valomerkkiä. Tosin jostain syystä se kappale hyppäs yhen kohan yli, mutta saatiin urheasti jatkettua laulamista.

Mukana menossa hämmentävät Ilpo, baarimikko-Aki, DJ, Kempele-mies, Maikkulamiehet ja YnniPyrintömies.

* * *

Käytiin Ellin kanssa kattomassa Les Miserables eilen ja se oli oikeestaan ihan hyvä kolmen tunnin musikaaliksi. Jean Valjean on ehkä hienoin nimi vähään aikaan ja nyt ku katon Hugoa niin Isabelle sano äskön: "Tunnen itseni Jean Valjeaniksi" eli jotain hyötyä Les Miserablesistakin ku ilman sitä en ymmärtäis asiayhteyttä. :)

Mutta siis kuitenki, nyt ku lukio on ohi nii on aikaa keskittyä kaikkeen muuhun olennaiseen. Pitäs opetella vähän espanjaa, että pärjää siellä kaks viikkoa ens kuussa. Pitäs lukea matkaopasta ja tutkiskella halpoja hostelleja ja bussiaikatauluja. Pitäs siivota koko talo lakkiaisia varten, etenki räjäyttää oma huone ja hävittää kaikki turha tavara sieltä. Pitäs säästää rahaa, kuntoilla ja alottaa terveellinen elämä. Pitäs lopettaa ruikuttaminen ja itsesäälissä kylpeminen ja keskittyä oleelliseen ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti.

Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Ens kerralla ehkä teen postauksen, jossa on kuviaki, nyt saatte tyytyä pelkkään tekstiin.

Rakkaudella, Sonja

2 kommenttia:

  1. Hei rakas joo nythän mä vasta älysin että sehän viitas siihen kirjan hahmoon! okei ei oo hidas sytystys. Ja sääki aijot olla terveellisempi? voi kaikkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D No emmä nyt tiiä onko se aikomista, se on vaa semmonen Pitäs alottaa terveellinen elämä, mutta ainaha sitä Pitäs tehä vaikka mitä. :D

      Poista