Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aamuyön pohdintaa.

Loistan otsikoiden kanssa ihan selvästi nykyään.

He(i)ppa! (tervehdys omistettu erityisesti Liisalle, koska käsky kävi) Mistäs sitä alottais... Yritän olla looginen ja aloittaa kronologisesti kertomaan jotain pientä. Tämä päivä. Siivottiin äidin kanssa taloa ja varastoa, sain tehtyä vanhalta to do -listalta melkein kaikki asiat, aikamoinen saavutus, koska osa niistä asioista on ollu tekemättä jo aika kauan (laitettiin esim. basso ja 3/4 viulu myyntiin Akkunaan ja järjestettiin mun ratsastustavarat). Sen sijaan mun puhelimessa olevan to do -sovelluksen mukaan mulle on tullut viis uutta tehtävää, mitkä pitäs tehdä joku päivä: hostellit, matkaopas, bussit, espanjan kirja ja terveellinen elämä. 

Neljä ensimmäistä noista viidestä liittyy meidän Espanjan matkaan, joka on siis jo reilu parin viikon päästä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti couchsurfata, mutta ilmeisesti muutettiin mieltä ja yritetään hommata halpoja hostelleja. Madridin matkaopas pitäs lukea loppuun, bussimatkat Alicantesta Madridiin pitäs tutkailla ja espanjan kirjaa selailla, että muistuis mieleen ihan perusasiat siitä kielestä.

Terveellinen elämä sen sijaan liittyy ihan yleisesti vaan siihen, että se pitäs alottaa. Lyhyesti sanottuna pitäs vähentää herkkuja, alkaa kuntoileen ihan soveltuvuuskokeitakin ajatellen ja lopettaa se alkoholinkäyttö (tai ainaki vähentää, se vie aivot ja rahat). Saa nyt nähä mitä tästä tulee, mutta yritän ainaki tehä jotain itelleni.



Siivoomisen lisäksi pelattiin tänään Jennin ja Akin kanssa Carcassonnea kynttilänvalossa, koska Earth Hour. Sain myös tehtyä tänne blogiin jälleen kerran uuen bannerin, joka on kyllä parempi ku edellinen, mutta en vieläkää oo täysin tyytyväinen. Hankala nainen.

* * *



Haluan kesän. Espanjassa pitäs olla ilmeisesti lämpötila huhtikuussa suunnilleen saman verran ku Suomessa kesällä, joten saan kesän tänä vuonna etuajassa, mikä on tosi kiva juttu. Mun pitäs olla ilonen meijän reissusta ja siitä, että lukio on ohi ja kohta on lakkiaiset ja sitten on kesä. Mutta en oo ilonen. Tai siis oon tietenki myös ilonen, mutta päällimmäisenä mielessä on se, että pääsenkö ees enkkua läpi, eli pääsenkö ylioppilaaksi, entä jos reissussa tapahtuu jotain kauheeta, tai jotain muuta vastaavaa. Jostain syystä nää negatiiviset asiat nyt on mielessä ekana, eikä Espanjan reissu tai lakkiaiset oo ainoita asioita, jotka saa ajattelemaan mitä jos. Muutenki oon jotenki angst nykyään, en ehkä näytä sitä kaikille, mutta oon huomannu kohdistavani sen siihen ihmiseen, joka ois viimenen kehen saisin sen kohdistaa (anteeksi siitä).


Ehkä tää on joku sekoitus kevätmasennusta ja tulevaisuuden pelkoa. Yritän oikeesti olla parempi ihminen ku ennen, mutta välillä vaa joku mystinen voima saa musta otteen ja sitte käyttäydyn ku mikäki idiootti. Ehkä mie oon vaan joku masentunut ameeba.

Luulin, että stressi ois loppunu kirjotuksiin, mutta väärässä olin. Stressaan elämää, stressaan tulevaisuutta. Stressaan kaikkea mikä mulle on uutta.


Rakkaudella, Sonja

P.S. Kuvat meille tarjosi weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Plääääää ei uusia asioita tarvi stressata, ne voi tuoda kaikkea paljon parempaa :) Mutta i feel you silti tai siis ymmärrän, tsemii ja kaikkee, kyllä se siitä<3

    ps. pitää ruveta yhdessä kuntoileen (toisin sanoen tervetuloa putsaamaan karsinoita mukaan tallille vaikka every day!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3

      ps. :DD joo pitää kattoo jos joku päivä ilmestyisin sinne ;)

      Poista