Sivut

torstai 6. syyskuuta 2012

Ari ❤ Hello Kitty

Ajattelin nyt vain ilmoittaa teille, että meijän koulussa on maailman sympaattisin, huolehtivaisin ja ihanin opinto-ohjaaja. Jos se löytää jonkun tavaran, esineen, asian tms. maasta, se poimii sen talteen ja yrittää löytää sille omistajan. Se laittaa kaikille siitä Wilma-viestiä ja joskus jopa kuuluttaa lisäksi, että: "nyt on löytynyt sellainen tavara ja tuntomerkkejä vastaan voi hakea sen minulta". Esim. viime talvena se löysi villasukat ja se kyseli sitte vielä kaikilta, joilla oli villasukat jalassa, että: "eikai sulta oo sattunu menemään villasukat hukkaan ku nytki sulla on semmoset jalassa?" Lisäksi se yks tunti meille selitti, kuinka joku oli joskus kymmenen vuotta sitte hukannu hienon laskimensa ja se on vieläki tallessa Arilla.

Tänään se pisti paremmaksi: otsikko: "koriste löytynyt käytävältä" viesti: "Hei, joltain on tippunut söpö Hello Kitty koriste (avaimenperästä irronnut??). Saa käydä hakemassa Ari opolta tarkempia tuntomerkkejä vastaan." Mietittiin tossa Liisan kanssa, että jos omistajaa ei löydy, niin laittaakohan Ari tuon omiin avaimiinsa roikkumaan? Ihana enkeli-Ari. Pelastava enkeli. Tosin ite en oo vielä tarvinnu pelastusta koulun takia, mutta kaikkia muita se on auttanu. :)



Sitten muihin uutisiin, eiku asioihin. Tännään oli ruotsin preliminäärikoe ja meni aika tosi hienon huonosti. :D Okei eli siis arpomiseksi meni. Entten tentten, onneksi monivalinnoissa on 33% mahollisuus osua oikeaan. Kirjotin kaks kirjotelmaaki niinku pitiki, toisen suunnistuksesta ja toisen kirpputoreista. Suomeksi oisin osannu kirjottaa vaikka mitä niistä, mutta ruotsiksi oli muutamia sanoja hakusessa nii en voinu kirjottaa hienoja kirjotelmia. :( Yritän paremmin sitte yo:ssa, onneks tuo oli vaan preli.

Pitäs joku päivä tässä ottaa kuvia vähän kaikesta, esim. mun läppärin uuesta ulkoasusta, mun kaventamista vaatteista sekä hienosta tyynystä minkä ompelin. Se on vaan niin vaivalloista, että on vähä jääny vaiheeseen. Myös terveystiedon lukeminen on vähän vaiheessa, tosin oon lukenu kakkoskirjaa jo ehkä 50 sivua.


Huomenna on yks tunti koulua ku sitte alkaa opettajien koulutuspäivä (ts. ne menee muhokselle ryyppään), eli pääsen jo 11 koulusta. Meen sitte hakkee Liisan mun kaa Zeppeliiniin shoppailee mulle uusia farkkuja. Lisäksi olis tarkotus mennä huomenna illalla eka Annille alottellee ja sitte vaihteeksi Dioneen viettään tyttöjen iltaa. Tosin meillä se tyttöjen ilta on nykyään sitä, että jossain vaiheessa joku/jotku löytää miehen/miehet.


Lauantaina mulla on töitä meijän seuran järkkäämillä Oulurasteilla, jotka pietään Ainolanpuistossa. Lähtö aukastaan klo: 13 ja laitetaan kiinni klo: 15, eli kaikki suunnistaan! Ainolanpuistossa voi suunnistaa, vaikka ei muuten harrastais suunnistusta. Kunha osaa ees jotenki kattoa karttaa nii löytää kyllä rastit.

Sunnuntaina koittaa taas viikon kohokohta: AWKWARD.:in toisen tuotantokauden toinen jakso näkyy MTV:llä klo: 19.00! Rakkaus ohjelma, rakkaus henkilöt ja rakkaus mies:

Beau ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti