Sivut

maanantai 3. syyskuuta 2012

Some day.

Joku päivä mää vielä pesen mun ikkunan, vaikka tänään kauhistuinkin kun olohuoneen puhtaaseen ikkunaan törmäs lintu. Onneks se ei kuitenkaan kuollu, vaan jatko lentoaan heti kimmottuaan siitä ikkunasta. Joku päivä mää jatkan kirjotuksiin lukemista, mutta tänään ei ollu se päivä, koska ruotsi ja Olga ja ruotsia med Olga. Tavallaan ihan hyvä, koska kirjotanhan mää ruotsinki, mutta mun ois kyllä pitäny alottaa tänään se terveystiedon toinen kirjaki.


Ootan sitä hetkeä, ku pääsen hengähtämään onnesta. Meinaan siis sitä hetkeä ja tunnetta, kun kaikki kirjotukset on ohi ja seuraavat kaks kuukautta on lomaa ennen juhlia. Tämä siis siinä toivossa, että pääsen ne kirjotukset läpi. Mutta siihen on vielä aikaa. Sitä ennen ehtii olla joulu ja synttärit, sekä omat että muittenki.


Tiia on ollu kohta 8 kuukautta Australiassa. Aika on menny toisaalta aika hitaasti, mutta toisaalta nopeaa. Vielä on kuitenki toiset melkeen 8 kuukautta siihen, että se tulee takasin (itseasiassa jotain 7 kuukautta, mutta hälläkö väliä, pitkä aika se on seki).


Ollaan suunniteltu Olgan kanssa, että lähetään Thaimaahan huhtikuussa. Se tosin on vasta suunnitteluasteella, eikä kokeiluasteella, koska mun rahatilanne on vähän niin ja näin. Pyydettiin myös Tiiaa mukaan ja se vaikutti innostuneelta asiasta, tosin silläkin oli sama ongelma ku meillä: raha. Meijän pitää vaan alottaa keräämään pulloja. Tosin meijän pitäis kerätä myös Tiialle, koska Australiassa ne ei maksa tyhjistä pulloista panttia. Pitäs siis kerätä aika tosi paljon niitä pulloja. Mutta onhan tässä vielä aikaa. Tosin kirjotukset ja niihin lukeminen, sekä koulu yleensä, vie nytki jo paljon mun ajasta. Se loppuaika mikä jää, menee siinä, että kauhistelee niitä kirjotuksia ja sitä luku-urakkaa. Ei hyvä.


Oon niin kateellinen toiselle S:lle sen synttärilahjasta. Toivottavasti munki kaverit antaa mulle yhtä kivan synttärilahjan (vink vink).


Mutta nyt painun lukemaan tänään tullutta lehteä, jonka kannessa on ah-niin-ihana  Demi Lovato. Jolla on muuten kyseisessä kuvassa tosi kivan väriset hiukset ja kivoja helmiä niissä. Sekä nätsä hattu. Gott natt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti