Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Nukuttaa, vituttaa ja Sonkkumökki.

Nukuttaa, koska en saanut viime yönä nukutuksi. Se johtunee siitä, että heräsin eilen vasta iltapäivä neljältä 12 tunnin yöunien jälkeen, mikä vaikutti sitten nukkumatin tuloon. No okei, nukuin loistavat neljä tuntia, minkä jälkeen menin ahkerana kouluun kuviksen tunnille etsimään kuvia internetistä hakusanoilla "preeria", "prairie", "intiaani", "intiaanipäällikkö", "unisieppari" ja "mustang horse". Sitten tein sen virheen, että kävin katsomassa terveystiedon alustavia yo-tuloksia.

Siitä päästäänkin toiseen aiheeseen, vitutukseen. Jos terveystiedon pisterajat ei nouse kuin korkeintaan yhdellä pisteellä, pääsen terveystiedon kirjotukset läpi. Ärsyttää niin helvetisti, koska luulin, että saisin ainaki B:n, koska osasin kirjottaa niistä aiheista! Mutta vissiin sitte oon vaan lätissy paskaa aiheen vierestä. Sain sentää kuitenki jokasesta tehtävästä ainaki yhen pisteen. Jihuu...

Ilonaiheena tämän synkkyyden keskellä on kuitenkin huomenna alkava Sonkkumökkireissu. Oikeasti mitä vittua, se on jo HUOMENNA! Tajuttiin Olgan kanssa tänään, että hetkonen, sehän on jo oikeasti huomenna. Ihan vastahan siihen oli vielä kolme viikkoa, niin kun Jennin mielestä siihen koko ajan onki.

Mutta jotta saisin ees jotakin aikaseksi tässä elämässä, alan nyt kahlaamaan läpi niitä preeria-aiheisia kuvia. Lähinnä oikeestaan Suvin ja Sonjan takia, koska muuten ne alkaa huomenna mulle äkiseen, kuinka mun ois pitäny tulostaa ne, koska ne on mun tikulla ja koska meillä ei oo huomenna kuvistunnilla muuten mitään tekemistä. Paitsi tietysti ettiä lisää kuvia.

Joo mutta siis näkemisiin.

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti