Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

Viimeksi, nyt ja kohta.

Perjantai meni porkkanakakun ja telkkarin seurassa, okei oli myös Olga, Liisa ja Krista täällä. Piti mennä Glow Partyihin hehkumaan, mutta väsymys vei voiton. 

Lauantaina heräsin vaihteeksi myöhään, eli joskus puoli kolmen aikaan. Käytiin Emman ja Liisan kanssa kattomassa Tie pohjoiseen, mikä oli aika tosi hyvä elokuva. Nauraa ainakin sai. Ja syödä Liisan poppareita. Tuli myös oltua ekaa kertaa Emman kyydissä kun se ajoi autoa, sillä ei sentään menny hermot niin näyttävästi ku muilla, ku oon neuvonu niitä. Oon mää yrittäny hillitä itteäni, mutta se tulee paniikinomaisesti se neuvominen. Oon huomannu sen, koska oon ite neuvonu aina kavereita jotka ajaa autoa just kortin saatuaan, iskä neuvo mua ku oli ekaa kertaa mun kyydissä ja äiti kerto että sen kaveri oli neuvonu lastaan. Se on vaan se paniikki. Mutta selvittiin kuitenki ehjin nahoin.

Käytiin lauantaina myös Tivolissa Suvin, Emman ja Sonjan kanssa. Suunniteltiin Suvin kanssa tyttöjeniltaa ja kyllähän se suunnitelma kerranki piti, ainaki meijän kahden ja Emman kohdalla. Vähän ennen valomerkkiä istuttiin suomipop-puolella, laulettiin Robinia ja juotiin kokista, istualtaan. Hohdokas elämä, niinkun Emma sanoi. Olin kotona vasta vartin yli neljä ja painuin heti nukkumaan. Ah että nukkuminen on jotain niin parasta elämässä.

Tänään heräsin vasta joskus suunnilleen kolmen aikoihin ja en oo muuta tehny ku kattonu elokuvia  (Ylpeys ja ennakkoluulo & Raise your voice, sekä joku random telkkarista), telkkaria (AWKWARD.) ja syöny. Vitusti liikaa lappapuuroa, porkkanakakkua ja suklaata. En mitään lämmintä ruokaa ku ei oikeen muikut houkuttanu. Ihan ku ois ollu krapula, mutta ei kuitenkaa, koska en juonu baarissa ku vaa kokista ja vettä. Absolutismi on siis ainakin tähän asti pitänyt, wou, jo 6 päivää.

Tällä hetkellä katon Tallinnaa, koska Tuksu ja Julia. Huomenna kouluun vasta klo: 11.50 ja aattelin kerranki mennä pyörällä! Tosin se oli ajatuksena viime maanantainaki, mutta olinki sitte sairaana nii en menny ollenkaa. Tähän väliin pakko sanoa, että TUKSUN TISSI TELKKARISSA. Miks vitussa mää katon tuota?

Tiistaina koko koulun kuva ja torstaina yksityiskuvat ja luokkakuva. Apua mitä mää teen! (pakko mainita, että Frederik juoksee ja samalla riisuu itteään alasti. Mitä HELVETTIÄ!) Mutta siis kuitenki sitte hiukset ei asetukkaa suoraan siististi tai jotaki muuta yhtä hirveetä tapahtuu, täähä on kuitenki viimenen koulukuva (kai) mitä ikinä tuun ottamaan, nii sen ois parempi onnistua. Pitää muistaa olla flirttailematta kehitysvammaisesti tai muuten vaan olla virnuilematta kameralle. Tiistaina myös alkaa telkkarista Justimus!

Joo no en ala nyt joka päivää erikseen miettimään, mutta perjantaina on teemapäivä ja aiheena retro. Tai jotain sinneppäin. Mulla ois idea, mutta toteutus ei välttis onnistu ku lähen sitte suoraan koulusta Kuusamoon Suvin ja Mian kanssa Suvin porukoille. En jaksa raahata mitä tahansa turhaa rompetta sinne, nii pitäs varmaa sitte vaihtaa normivaatteet koulussa päälle ja jättää kaappiin teemapäivän vaatteet.

Perjantaista lähtien oonkin sitten lomalla, koska syysloma alkaa! Sitä onki ootettu jo kesäloman lopusta asti, eiku. Toivottavasti tulee hauska loma ja päästään Suvin kanssa ratsastamaan, mitä ootan ehkä kaikkein eniten tällä hetkellä. Toki koko Kuusamon reissu tulee olemaan yks hauskoimmista hetkistä, mutta erityisesti se ratsastus. Se on vaan sitä jotakin.

Rakkaudella, Sonja

P.S. Vittu ku menee oikeesti järki tän koneen kanssa! Joka toinen sekunti lagaa täysiä ja mikään ohjelma "ei vastaa". Mitä helvettiä teen tän kanssa?!?! En ees tiiä onko vikana meijän netti vai tää ite kone. Oisin ettiny tähänki postaukseen tosi hienoja kuvia netistä, ku en oo nyt ottanu yhtää mittää kuvia koko viikolla ite, mutta enpä voikkaa niitä tähän laittaa ku heti ku avaan uuden välilehden nii koko paska lagaa. Saatana.

P.P.S. Anteeksi kiroilu, mutta perkele on yksi suomalaisten eniten käyttämistä sanoista (lähde tuntematon).

2 kommenttia:

  1. Heiheihei minne sä mut jätit tuon rattastuksen suhtee ! :DD Okei, ehkä mää en lähe teiän mukaan sinne maastoon ku en osaa ajaa sitä heppaa. Taidan pysyä muissa maisemissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "En osaa ajaa sitä heppaa." XDD Musta jotenki vaa tuntu että oot mielummin jossain muualla sillä hetkellä:D Mutta joskus me viiään sut ratsastaan!

      Poista