Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Liisa-prinsessa 18v.


Perjantaina 02.11. mentiin Liisalle joskus neljän jälkeen Annukan kanssa ja hieman myöhemmin myös Emma ilmestyi sinne koristelemaan paikkoja. Kuuden ja kahdeksan (?) välillä tuli sitten kaikki muut vieraat, eli Aki, Jenni, Jenni, Kaarle, Mikko, Nepsu ja Olga. Syötiin suklaakakkua, porkkanapiirakkaa, sipsiä ynnä muuta mässyä ja siemailtiin sivistyneesti alkoholia (muutamaa henkilöä lukuunottamatta).





Liisa arvosti kovasti meidän lahjaamme, johon siis sisältyi esim. liikennemerkki, alkoholia ja valokuva-albumi, jossa oli kuvia Liisasta meidän kaikkien kanssa.

 

Kuten yleensäkin, pelattiin taas juomapeliä. Ja kivaa oli. :) Tosin erään anonyymin takia tuli sitten juotua ihan suhteellisen nopeaan tahtiin ja paljon, mutta sainpahan myös kostettua...


Meillä ei varmaan oo aikasemmin ees ollu sääntöä, että aina ku pitää juoda, pitää nousta seisomaan? 



Myöhemmin illalla tai oikeastaan jo yön puolella kai, mentiin muka keskustaan baareilemaan. Oltais menty 1bariin, mutta se oli K20 niin päädyttiin Snookeriin kaljoittelemaan. Tosin eräs toinen anonyymi potkittiin baarista pihalle niin jäätiin sitten tyttöporukalla juomaan kaljaa. Tosin ei keretty juoda ku yhet (tai siis ne jotka osti nii kerkes juua vaa ne yhet), koska valomerkki yllätti meidät puoli kahdelta.

Ku päästiin ulos Snookerista, soitettiin pojille ja sitte treffattiin ne ja päädyttiin lähteen koteihimme/toisten koteihin, lukuunottamatta Annukkaa ja Jenniä, jotka jatko vielä Nuclear Nightclubiin hetkeksi. Ite lähtiin Liisalle Liisan, Emman ja Akin kanssa ja nukahin/sammuin oikeestaan melkeen heti ku pääsin vaa sohvalle peiton alle.

Lauantai meni Liisan kans niiden sohvilla makoillessa, ihan oikeasti. Vietettiin siinä about 13 tuntia telkkariohjelmia ja elokuvia katellen (esim. Maa aikojen alussa 2, Lumottu lelukauppa, Laiva, ruokaohjelmat), sekä syöden leipää, salaattia, porkkanapiirakkaa, suklaakakkua ja kaikkea muuta mitä jäi yli. Pelattiin me myös Emman ja Akin kanssa Trivial Pursuitia ja minä ja Liisa voitettiin, koska tiesin että Laila Kinnunen ja Kauniainen!! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä siivottiin Liisan kanssa Emman avustuksella ja Akin ja Jennin henkisellä tuella. Sain myös leikkiä ufoa, koska ufonaamari.

Tänään pidettiin äitin kanssa meillä Partylitet eli kynttiläkutsut ja oon vaan syöny ja syöny ja syöny, tietty sen lisäksi että oon katellu ja haistellu kynttilöitä ja kaikkea kivaa. Sain äitin tilaamaan mulle yhen tosi söpön pingviiniasianki!

Päälimmäiseksi jäi juhlista tosi hyvä fiilis ja oon ihan tosi ilonen että sain viettää Liisan synttäreitä teijän kaikkien osaaottaneiden kanssa! :) Me gusta ja arvostan tosi paljon ja silleen! :) Kiitos!

Rakkaudella, Sonja

P.S. Olen vetelä kuin munakokkeli! (= väsyttää)

2 kommenttia: