Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Viikonloppufiiliksiä.

Perjantai meni Yöhuvipuistossa, mutta siitä ei sitte tarvikkaa enempää puhua. Tai no sanotaan, että alko tylsistyttää, oli paljon tuttuja, joista kaikkia ei ois ees halunnu nähä, tuli juotua liikaa ja lähettii nukkumaan aikasemmin ku suunniteltiin.

Lauantaina eli eilen mentiin Emmalle juhlimaan Nepsun 18v synttäreitä glögin ja torttujen, sekä Aliaksen merkeissä. Oli oikein kivaa, mutta sitte päätettii lähtä käyttää Nepsua baarissa. Alkuperäsen suunnitelman mukaan ois pitäny mennä Tivoliin, mutta päädyttiin sitte Hesen kautta Dioneen. Pari tuntia tanssittua, vettä juotua ja Liisan kanssa facebookissa kännykällä datailtua päätettiin lähtä muualle. Kuluma oli täynnä, Snooker meni melkee heti kiinni, joten mentii sitte Mäkkäriin. Siellä sitte naurettiin kaikelle maholliselle ja illan teemat oli: mikään ei nouse ja Sakke irti!

En voittanu lotosta, ja Real Madridki hävis Real Betikselle 0-1 :(

Tännää oon lukenu matikkaa, enkä kyllä ossaa mittää, vaikka oon kuinka yrittäny lukea. Pitäs vielä lukkee lissää, mutta en tiiä oisko siinä mitää järkeä. Pitkä matikka ei vaan oo mun juttu. Silti aijon kirjottaa sen. Ounou. Tosin ylimääräsenä.

Nyt katon vaa jotain erittäin huonoa myötähäpeäleffaa äitin kanssa. Pliis haluan jotain järkevää ja kivaa tekemistä.

Rakkaudella, Sonja

2 kommenttia:

  1. heti alko soimaan antsa päässä ku luin "ounou". pitäskö huolestua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou. Ei? Ei antsasta piä koskaan huolestua ;-----)

      Poista