Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ruokahetkiä.

Muistin tossa yhtäkkiä, että hei mullahan saattaa olla kännykässä jotaki hienoja otoksia mitä en oo vielä laittanu koneelle. Niitä sitte selailtuani hoksasin, että suurin osa niistä on ruokakuvia. Siispä ajattelin nyt omistaa kokonaisen postauksen lähes pelkästään ruualle, ihan vaan koska ruoka on elämä. Okei on tässä myös muutama muukin kuva ku vaa ruokakuva. En sitte vastaa siitä etteikö kellään tulis nälkä tai oksettais koska ruoka. Nauttikaa! (huom, kännykkälaatu)

Ravintola Pannu & Parilla, Kuusamo

Katkarapucoctail

Sallaattia noutopöyvästä

Grillipossua ja lohkopottuja

Suvin tortilla-asia

Mian hamppari ja ranskalaiset

Talon suklaistakin suklaisempi suklaakakku

Mia ja kynttilä


Mian 1100D, mun 1000D ja Suvin 1100D

Sillon ku sato paljon lunta ja hain Emman baarista. Leikkikää että se kimmeltää.

Aki. Tarviiko tästä sanoa enempää?



Coffee Housen söpö cappuccino
Tämä päivä meni oikeestaan isänpäivän merkeissä. Käytiin mummolassa kattomassa miesten kesken (iskä, arttu, vessu, sakari, pappa ja minä) telkkarista vähä urheilua - jalakapalloa ja slalomia. Lisäksi äiti ja mummo ja mervi jotaki päläpätti ja sanotaanko vaikka että tuli naurettua ja syötyä. Jännittävin juttu iskän, papan ja sakarin keskuudessa on niitten puhelimien gps sovellukset, joitten avulla ne voi kattoa missä hirvikoirat mennee. 

Iskä: "Hehe tuo koira mennee tuolla 79km/h."
Arttu: "...?"
Iskä: ":---------D"
Arttu: "NII se on auton kyytissä XDDD eehehehehe."

... tosi hauskaa hei.

Joo ja tänään ois ohjelmassa vielä läksyjä ja toivottavasti myös carcassonnea, jos saan jostain seuraa. :---)

Rakkaudella, Sonja

3 kommenttia:

  1. Ahh haluun kans tollasen kameran. Mitä kameraa suosittelet aloittelijalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo mikään paras ihminen suosittelemaan, mutta ehkä just noi 1000D ja 1100D on ainaki hyviä aloittelijoille kun eivät maksa hirveenä, mutta laatu on kuitenkin suht hyvä. :) Myös esim. Nikonilta löytyy kai jotain vastaavia, kannattaa käydä kysymässä jostain liikkeistä, ne osaa paremmin suositella. Lisäksi myös jostain keskustelufoorumeilta kannattaa kysellä, ne tyypit siellä tietää yllättävän paljon. :)

      Poista
    2. Ahh okej :) Kiitos vastauksesta. Täytyy katella vähän. Pakko nimittäin saada. Oon kyllästynyt iPhone kuvalaatuun hehe :)

      Poista