Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2013

Before I die.

Joo en siis oo vielä aikomassa kuolla pitkään pitkään aikaan vaikka ikäkriisi yhä painaa mieltä ja tämän illan keskustelut ajautu nopeaan kovaan kipuun ja  nopeasti pyörätuoliin haluamiseen sen sijaan, että eläisi vähemmällä kipuvoimalla kunnes vanhuus satuttaa ja sitten vasta joutuu pyörätuoliin. Muutaman asian haluan vielä tehdä tässä elämässä ennen pyörätuolivaihetta ja vaikka sen jälkeenkin, tämä postaus kertoo siis niistä hienojen tumblrtumbrl (en osaa ikinä kirjottaa sitä oikein) kuvien avulla.


Myös kaikki muutkin vuodet olisi kiva viettää hauskasti.


Heti kun tiedän itse pitäväni jostain miehestä, koitan kyllä myöntää sen myös muille. En vaan tiiä että ketä tässä haetaan, mutta toivon mukaan se ei ole se yksi joka harhailee eksyneenä mun unimaailmassa. Jos ymmärrät ketä tarkoitan.


Todellakin. Se unisiepparitatuointi ois jossain vaiheessa elämää tosi jees juttu. Ja ne loput korvakorut mitä himoitsen ja silleen. Muita lävistyksiä en oikeestaan himoitse enkä nyt ainakaan vielä tatuointejakaan, mutta katsotaan katsotaan.


Ja mieluiten semmonen iso vaatekaappi. Tai vaatehuone oikeestaan, jossa on paljon kivoja vaatteita. Tai siis cooleja vaatteita, mitä järkeä omistaa epäcooleja vaatteita? Määritelköön jokainen omalla tavallaan, mutta omasta mielestä mun vaatekaapissa ei oo tälläkään hetkellä ku cooleja vaatteita. Myös pitkät kalsarit on musta aika cooleja.


Todellakin, romanttinen, seksikäs, komea, hyväkäytöksinen, mukava, huumorintajuinen ja sillä täytyy olla kivat silmät! Eikä siinä vielä kaikki...


Mieluiten semmonen tosi iso summa, ne euron voitot ei ihan hirveesti ilostuta.


Pitääkö tähän lisätä jotain?


Ehkä jotain suloisinta ikinä maailmassa.


Tätä me suunniteltiinki jo tänään Emman kanssa.


Mitäpä muutakaan?


Ois jotain aivan loistavaa !



Rakkausrakkaus ja rakkauspakkaus. Pusipusi.


Joko tuolla tai sitten myös se WOOLOMOOLOMOMLOMOLOMOOO vai mikäseoli missä Tiia kävi, seki ois aika siisti. Ja sitte myös kaikki ihan perus paikat mitä maailmasta löytyy, lähinnä Espanjan kaupungit ja USA ja Kanada. Ja Itävalta ja Unkari ja sillee vaikka koko Eurooppa ja näin.


Jos ymmärrät mitä tarkoitan.


Vielä joskus tässä elämässä. En just nyt koska kohta lähen opiskeleen muualle ja sinne minne haluan ei ainakaa voi ottaa koiraa tai voi mutta siellä ei oo ku yks paikka mihin mahtuu kaks ihmistä koirineen ja sitte jos ei sinne mahu nii vois vuokrata kämpän mutta kyllä mää sinne asuntolaan haluaisin. Eli koiran pitäs jäädä koti-kotiin tai mennä Tiialle hoitoon. Eli ehkä sitten joskus myöhemmin. Mutta joskus kuitenkin.


Ei ihan semmonen ammattilainen niinku kaikki hullut, mutta parempi ku nyt. Ois kiva oikeesti osata potkasta se pallo sinne maaliin jostain tosi kaukaa tai ees nostaa se kunnolla ylänurkkaan tai ees ylöspäin. Yleensä se vaa menee maata pitkin, koska oon niin pro. Myös joku ammattilaisratsastaja ois kiva, tai siis "ammattilais" eli siis parempi ku nyt. Ei se oo ammattilainen, mutta siis ois kiva olla semmonen true-ammattilainen. Jos ymmärrät mitä tarkoitan.

* * *

Enempää en nyt jaksanu ettiä, koska kello näyttää kivasti jo puoli neljää ja ajatuksia hämmentää unen puutteen lisäksi se ihmemies joka tosiaan haahuilee mun unissa taas vaikka oon sanonu sille, että se ei ehkä oo ihan oikeessa paikassa.

Jännittää hirvittävästi ens maanantai, koska minä 19v. Lisäksi ens viikonloppu jänskättää ja hieman ehkä kauhistuttaakin, toivottavasti ei tuu ihan hirveetä sotkua ja sekasortoa ja draamantäyteistä vuorokautta. Myöskin vielä edessä olevat yo-kirjotukset ehkä jokseenkin jänskättää ku en tosiaankaa oo alottanu lukemaan vaikka pitäs. Eikä saa unohtaa abiristeilyä, johon on enää vähän yli kuukausi. Onneksi about 60 koulun abiturienttien sekaan voi hyvällä tavalla myös eksyä tai eksyttää itsensä, mikäli ei halua nähdä joitain tiettyjä henkilöitä yhdessä. Toivottavasti saadaan ruokaa.

Klo: 3:33 on hyvä päättää tämä kirjoittaminen, vaikkakin se liikkuikin juuri 3:34. Hyvää yötä!

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti