Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Viikonloppu oli sellanen jee.

Mainioin otsikko pitkään aikaan ehkä (not). 

Perjantaina oli vihdoin se perjantai, eli perjantai kun juhlittiin Sonkkubileiden merkeissä, koska minä 19 vuotta. Kuvia en oo vielä laittanut koneelle, koska oon ollu hirveen epäahkera ihminen, joten saatte nyt tyytyä pelkkään tekstiin (vaihteeksi, köhköh). Paardit oli kuitenki oikein riemukkaat, vaikka draamalta ei voinukkaa taaskaa välttyä. Suurimmat draamat tosin tapahtu muille ku mulle, mutta kyllä, sain itsekin osakseni draamaa. Tulipahan ainaki todettua, että mun uus ripsari toimii! Se ei leviä, vaikka tuntuis muuten, että itkee silmät päästään.

Tulihan niitä vieraita käytyä koko illan aikana joku 30 kpl, mutta vaan yhessä vaiheessa tuntu siltä, että ois ollu vitusti porukkaa. Tutustutinpahan ainaki mun koulukavereita muihin kavereihin ja toisin päin. :) Lisäksi sain tosi hienoja lahjoja ja aivan tosi hienon Hello Kitty -synttärikakun! Kiitos siitä Akille, Jennille ja Akin äitille! :) Toki myös Annukan tekemä pillukakku oli hieno. x) Tulihan sitä myös juotua kivasti illan aikana, mutta se oli kyllä tarkotuskin. Nukahin joskus seittemän aikaan Suvin ja Sampan väliin porukoitten sänkyyn.

Lauantaina sitte heräsin joskus puol kahentoista aikoihin ja vittu että oli huono olo ja päässä heitti. Oli pakko maata selällää, koska mahallaan tai kyljellään heitti päässä niin paljon. Ja heti ku heräs, ei voinu nukahtaa uuestaan ku maailma pyöri ku piti silmiä kiinni. Siispä siirryin olohuoneen puolelle, missä kaikki muut oli hereillä (lukuunottamatta Akia ja Jenniä, jotka nukku Tiian huoneessa/iskän työhuoneessa) ja osa poti mun onneksi myös krapulaa, paitsi Olga, joka lähti uuteen nousuun tai siis otti lieventäviä. Siinä alettiin sitte vähitellen siivoileen ja vittu että täällä oli sotkusta! Saatiin kuitenki siivottua ennen ku porukat tuli (tai no viimeset siivoukset tehtiin ku äiti ryntäs sisälle ja makkariin karkuun, koska sanoin että ei oo vielä valmista). Sitte porukka hajaantui koteihinsa ja jäin lagaamaan sohvalle kattoen Areenasta Ypäjän jaksoja.

Illalla Annukka, Tommi, Jenni, Aki, Liisa ja Emma tuli pelaamaan mun kanssa Carcassonnea, koska haluttiin testata uutta lisäosaa. Myöhemmin Olgaki liitty seuraan ja lagattiin vaa koko ilta pelin jälkeen.

Tänään oisin nukkunu nii pitkään ku nukuttaa, mutta ovikello soi kahesti ku jokku halus tuua ja hakia iskältä jotaki, mutta äiti ja iskä oli hisukisoissa nii joutuin avaan oven. Ekan soiton jälkeen menin takas nukkumaan, mutta just ku kerkesin nukahtaa nii soi toisen kerran. Sitte päätin, että en jaksa ennää ees yrittää. Oli kello siinä vaiheessa jo jotain kaks tai kolme, joten päätin sitte raahautua syömään ja telkkarin ääreen, missä oonki viettäny koko päivän. Random ohjelmia telkkarista, koneella oloa ja myöhemmin Realin peli, voittivat 0-5 !!! jeejee wuhuu!

Ja mun kummitäti kävi kylässä ja toi mulle synttärilahjaksi elokuvalipun, rahaa, suklaata ja pienen punasen arabian teema-muki-joulukuusenkoristeen. 

Sellanen oli tämä viikonloppu, huomenna taas kouluun. Ja huomenna itseasiassa alkaa viimenen kunnon viikko lukiota!! WUHUU! Edessä tietty vielä prelejä ja kokeita, sekä äikän tekstitaidon yo ja enkun kuuntelu yo, ennen ku pääsee lukulomalle. Mutta kuitenki! Kohta tää on ohi!

Rakkaudella, Sonja

2 kommenttia: