Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Aikaansaatavuuden megamultihuipentuma miinus kirjotuksiin lukeminen.

Oon ollu hirveen aikaansaava tänään! Kävin koululla kokeittenpalautuksessa, vaikka oon saanu jo kaikki kokeet takasi aikasemmin. Halusin kuitenki tietää osaako Liisa ajaa autoa nii menin sen kyytillä koululle ja pyörittiin ympäriinsä Liisan ja Annukan kanssa ettien vaksia ja kuvisopettajaa ja kaikki oli sekasi ja hukassa ja silleen, mutta tulipaha ainaki päivän kuntokuuri suoritettua. Sitte käytii hakee Emma matkaan ja mentiin käymään Gigantissa, Hesessä ja Prismassa. Liisa oli leikkiäiti vaikka ei ite ois halunnu.

Nyt ku pääsin kotia nii hain kouluavustajan kesätyöpaikkaa Kaakkurista ja Myllyojalta ja tein yhteishaun. Hain viiteen paikkaan opiskelemaan, kaikki hevostenhoitajaksi ja vähä kyllä jänskättää ja mietityttää, että onko se se mitä haluan tehä, mutta kokeillaan jos pääsis. Tässä järjestyksessä hain:


En tiiä yhtää onko musta hevostenhoitajaksi, koska tykkään nukkua pitkään ja mulla on aika huono kunto, mutta tarvittaessa voin herätä aikasi aamulla ja jaksan ainaki yrittää tehä kaikkea ruumiillista työtä. Tätä kaikkea kompensoi se, että tykkään hevosista ihan älyttömästi ja haluan oppia työskentelemään niitten kanssa oikein. Ehkä tästä jotaki tulee, mikäli siis pääsen ees sisälle johonki opistolle.

Jutan heppa Garey Moesgård "Käri" :)

Muulla tasolla oonki sitte ollu hirveen epäahkera, en oo vieläkää alottanu kirjotuksiin lukemista... Jos sitä nyt lähtis imuroimaan olkkarin ja siivoon Pipsan häkin ja sitte alkais laskeen matikkaa. Ehkä.

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti