Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tiedäthän että pysyn, tässä vierelläsi, maailman tappiin asti?


^ Tuo tunne :3

Tännään raahauduin koululle kaaamiasta krapulasta huolimatta. Niin paljon ku tykkäänki auringosta, se vois paistaa sillon ku en pode krapulaa. Eilen siis vietettiin mestassa Ellin 19v synttäreitä ja oli kivaa ! :) Onneksi tännää oli koululla vaa äikän tekstitaidon prelin palautus, mutta eka oli semmone ihme sessio monitoimisalissa. Ellin kaa torkuttii Ellin huivi peittona. :) Kaks raihnasta krapulaista vanhusta, eiku. :D Sit syötii kivsui leivoksii ruokalassa ja maalattiin papusta. Kävin Mian kans kahavilla Bisketissä, oli muute hyvvvää täytettyä croissanttia, en vaa tajua miks mun takana jonossa olevat katto mua iha tyhmästi ku tilasin croissantin. Sanoinko sen jotenki väärin vai mikä niitä kummastutti? Huoh ei aina voi osata korinaääntä.


Huomenna eräs anonyymi Paavo Pesusieni -fani tullee viihdyttään mua, koska ei oo koulua jee! Torstaiki on sitte vappaa ja perjantaina tän kevään eka yo - äikän tekstitaito! Apua. Ens viikolla sitte maanantai vappaa, tiistaina enkun yo-kuuntelu!! ja keskiviikko vappaa. Torstaina kauan odotetut penkkarit ja perjantaina Emma Liina (Sofia) balleriinan wanhat! Ja lauantaina nokka kohti abipaattia! (hirveetä huutomerkkien raiskausta, hups ei ollu vahinko !!!!!!) ja sen jälkee sitte lukulomalle jos että tajunneet vielä :) !!


Pakko myöntää, että huomasin jonkinasteista yhtäläisyyttä itsessäni ja näissä suloisissa pöllöissä. En niinkään suloisuuden vuoksi vaan ilmeiden vuoksi. Jennin "näytät ihan pöllöltä!" (jonka kuulin, että pyllyltä) kommentin lisäksi (apua, herrrajumala vanhuus tulee, en muista kumpi se oli!) Elli tai Suvi sano tänää että näytän pöllöltä. :D Hirveen kivoja kamuja hei :D



Nää kaks ylläolevaa kuvaa on tässä vaan koska ne on siistejä. Ja koska allaolevasta kuvasta tulee mieleen mun kengät joihin meni tänää maalia nyyh! Mutta sain sen pois ainaki melkeen kokonaan. Haluan jo kesän että saan pitää shortseja ja sukkahousuja. Siis ohuita sukkahousuja. Tai ees niitä shortseja.



Ja loppuun vielä cool fisu ja cooleja lentäviä tirppoja. Viljelen cool -sanaa varmaan koska Liisan Oh cool.

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti