Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Oi kuule liian laiha rakkaani, niin kuin kitaraani, soitan kylkiluitasi.

Oli kyllä niin kiva viikonloppu (kiitti seurasta E ! :3) että ihan surettaa alottaa arki. Onneksi ei oo kuitenkaa ihan normaalia arkea, tänään sain taas nukkua niin pitkään ku nukutti, koska ei ollu koulua ja huomenna on enkun yo-kuuntelu ! Tiistaina myös maalataan ilmeisesti meijän toinen (ja viimenen) penkkaritaulu loppuun, koska keskiviikkona pitää kaikkien kurssilaisten mennä koululle laittamaan kiinnityskoukkuja tauluihin. Torstaina sitte kauan odotetut penkkarit !


Penkkaripäivänä meillä on koululla abigaala, jossa esim. abimusiikkilaiset esittää jotain hienoja biisejä uusilla sanoituksilla, nähdään abivideo, jaetaan stipendejä ja pidetään muuten vaan hauskaa. Gaalan jälkeen sulloudutaan abien voimalla viiteen rekkaan ja lähtään Raatin kautta keskustaan heitteleen karkkeja (jotka voisin muuten jostain hommata) ja vilkutteleen kaikille ohikulkijoille rekkojen lavoilta epämääräset asut päällä. Illalla sitte vuorossa etkot Kulumassa ja jatkot Kaarlessa, sekä muutenki baareilua ja valtavaa alkoholinkäyttöä.


Perjantaina sitte pitäs eksyä kolmeksi kattoon Emman wanhoja Ouluhallille darran määrästä huolimatta ja lauantaina klo: 7.30 lähtö koulun pihasta bussilla kohti Helsinkiä, mistä lähtee meijän abipaatti. Suunnittelin, etä keskityn paatilla enemmän siihen buffettiin ja ihmisten näkemiseen, sekä Apulantaan, ku että siihen ryyppäämiseen, mistä oon luultavasti saanu hetkeksi tarpeekseni penkkareitten takia. Ehkä.


Omasta mielestä aika suhteellisen hienoja laskiaispullia tein, ku siis IHAN ITE tein taikinan ja leivoin. Huomioikaa, että oon vaa kerran aikasemmin tehny kokonaan ite pullataikinan ja leiponu pullat, ja seki oli yläasteella köksäntunnilla ja unohin sillo sokerin taikinasta, että maistuivat ihan sämpylältä, mutta siis nyt ne onnistu ihan oikeasti ! Eikä niistä oo enää jäljelläkää ku muutama, koska Jenni, Emma, Aki ja Jerker kävi eilen kylässä. :------D

Ehkä mie joku päivä selitän jostain muustaki aiheesta ku tästä viikosta? Mutta koska tän viikon tapahtumat on vaan niin odotettuja hetkiä, niin pakko kai niistä on puhua?

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti