Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2012

¡Feliz Navidad!

Jee jee joulu on tänään! Oon oikeestaan juhlinu jo tän joulun, joka oli siis erilainen ku yleensä paristakin syystä. Ensinnäkin, Tiia ei ollu kotona ja toiseksiki oltiin mummolassa syömässä pelkästään meijän perheen voimin (yleensä on myös serkut). Mummo oli tehny normaalia vähemmän ruokaa, koska normaalia pienempi porukka, mutta silti sitä ruokaa jäi, koska mummo nyt on mummo. :----)


Sain ihan kivoja lahjoja, vaikka oikeestaan en saanu mitään ihmeellistä, koska en ees toivonu mitään. Muutenki meijän lahjojenaukasemissessio oli paljon omituisempi ku ennen, koska ennen ei tienny yhtää mitä oottaa ja tällä kertaa oli vaan pari semmosta mikähän tää on -lahjaa. Sain suklaata, suklaata, suklaata, suklaata, toffeevodkaa, body washia, pipityynyn, tupperware-astian, joka sisälsi suklaata, Madrid-matkaoppaan, villasukat, lapaset ja 50€ lahjakortin H&M:lle. Lisäksi ostin myös mulle, äitille ja iskälle yhteiseksi suklaapäällysteisiä kuusikeksejä. Sekä tietty itelle talvikengät, mutta oon ottanu ne jo käyttöön muutama päivä sitte. Myös se puhelin oli etukäteisjoululahja. Eli tuli sitä aika paljon silti saatua lahjoja, vaikka en mitään silleen toivonutkaan.


Otin Pipsasta miljoona kuvaa, joista melkeen kaikki oli tosi heilahtaneita, koska Pipsa nyt tunnetusti tykkää pysyä paikoillaan sillon ku pitäs... Ja sitte piti käyttää salamaa, että ei ois nii heilunu, ja salama on niin ilkee, että en viittiny iha hirveesti Pipsaa sillä kiusata, nii piti näistä vähistä valkata. Mutta onneksi Pipsa osaa edustaa ja ymmärtää joulun tärkeimmän asian, syömisen, merkityksen. ;)

Hyvää joulua!

Rakkaudella, Sonja

3 kommenttia:

  1. hehee pukki toi meille yhen sun lahjan vahingossa, saat sen myöhemmin!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paitsi eipäs tuonukaa ku kaks:O

      Poista
    2. Oikeestikko ;oo se oli tuonu mummolaanki pari mun lahjaa! Mites se nyt on niin huolimaton tänä vuonna :o Mutta hehee hienoa! ;)

      Poista