Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

Maailmanloppujuhla part. 1.

Ilahdutan teitä näin viiden aikaan aamuyöstä maailmanloppupäivänä muutamalla kuvalla, mitä otettiin muutama tunti sitten meillä, kun alettiin juhlia maailmanloppua kunnolla. Pelattiin Piirrä ja arvaa -peliä pitkästä aikaa ikinä ja Emma toi Jerkerinkin (lue: Johanneksen) mukaan leikkimään meidän kanssa. Saarnaan kuvien välissä tämän päivän ja tulevien päivien tapahtumista, koska oon niin varma, että haluatte tietää mitä täällä tapahtuu!

  
Tänään oli siis ensin lyhennetyt oppitunnit, minkä jälkeen mentiin Annukan kanssa shoppaileen ja syömään Heseen. Jossaki välissä Liisaki liitty joukkoon ja shoppailtiin kolmestaa, kunnes sitte lähettii Liisan kaa kattoo Salkkarileffaa (joka oli muuten naurettavin ikinä). Muista, että jos kaks ihmistä yrittää tappaa sua, kaada pöytä, jolla kaadat ne tappajat, lähe juokseen karkuun ja huuda samalla: "HAISTAKAA VITTU!" Ihan vaan siksi, koska se kannattaa. Parasta leffassa oli tuon kohtauksen lisäksi ehkä känniääliö-Joonatan. Ja kyllä, uskottavuus menee siinäkin, että tappajan nimi on Tessa. Ja sen pojan nimi on Topi. Melkeen ku Topi ja Tessu. Bravo.


Sitte mentiin koululle, koska ollaan tosi ahkeria opiskelijoita. Käytiin ryhmänohjausluokissa moikkaileen immeisiä ja sanomassa että moi täällä ollaan ja sitte lähettiin pajoihin. Mentiin Olgan ja Liisan kanssa bajamajapajaan luokkaan 15, mutta mitäs vittua, siellä oli jotain saatanan lautapeli-ihmisiä. Missä meijän youtube-jengiläiset? Käytiin tarkistaan vielä se meijän luokka missä pitäs olla (listasta katottiin) ja siinä luki että 15. Lautapeli-ihmisten sen sijaan ois pitäny olla luokassa 36. No, ei jaksettu lähtä ettimään koko koulua läpi (eikä myöskään sitä luokkaa 36) nii karattiin hienosti (lue: juostiin opettajia karkuun ja puettiin vessassa ulkovaatteet ja livistettiin ovesta, jota ei saa käyttää) ja lähettii ajelee markettien pihalle pillurallia (siis Olga veti kässärin päälle ja pyörittii niinku huvipuistolaitteessa konsanaan). Myöhemmin harjotettiin samaa lajia myös Annukan autolla eri porukalla ja eri paikassa. Ja käytiin kummitustalorannassa ja ostamassa Mäkkärin autokaistalta pirtelöitä. Illan lopuksi sitte tultiin meille eli Sonkkulaan pelaamaan sitä Piirrä ja arvaa -peliä ja syömään kaikkea anonyymiä ja juomaan teetä ja kahvia. Eli siis missattiin (lue: skipattiin) Liisan ja Annukan kaa kirkko, jossa Emma ja Jerker (lue: Johannes) kävi. Kyllä meki ajettii siitä autolla ohi ja ympäri!!


Kuitenki, huomenna jatkuu maailmanloppujuhlat. Mennään vissii baareileen jonnekki, tosin en tiiä ollaanko eka meillä niinku suunnitelma oli, vai mennäänkö vaan jotenki baariin. Enkä tiiä ees mihin baariin, koska osa tutuista menee Dioneen ja osa Tivoliin, mutta me vähän mietittiin, että miten ois Snooker.


Lauantaina maailmanloppujuhlat jatkuu, tosin en tiiä että missä. Samoin sunnuntain aikataulu on vähän hukassa, mutta Emma lähtee Teneriffalle sillon, niin ainakaa sen kaa ei voi enää hela natten baila baila. Sunnuntaina ois myös vaahtobileet Dionessa xd mutta tuskin oon menossa. :D Maanantaina jouluaatto, mennään mummolaan syömään vitusti liikaa. Uh ah joulu on paras lihottaja. Ja mummo.


Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti