Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Näin kylmän tullen kaikki päivittää blogejaan nopeammin.

Ihan vaan koska ei tarkene ulkoilla.

What is new?

- Sain taas matikasta 4
- Joo, blogin ulkoasu ja nimi muuttu, kestäkää se
- Ei niin mitään ihmeellistä

Kaikkien runosuonet muka sykkii nyt ku on aikaa kirjottaa blogeihin, mutta ei mun vaan. Mun aivot jääty just sillä hetkellä ku kävin ekaa kertaa tuolla yli -20'C pakkasessa. Eikä yhtään lohduta ajatus, että täytän ens kuussa 19.


Sen sijaan lähestyvä joulu ja sitä ennen olevat pienet juhlat, kuten itsenäisyyspäiväglamour ja Aksun tupsu-tupsukat, tuo vähän lämpöä tähän osaan Oulua. Innolla ootan jo niitä. Innolla ootan lomaa, en jaksa enää koulua. Takana ensimmäinen päivä uutta jaksoa ja tuntuu jo nyt siltä, että haluan luovuttaa. Tosin matikanope sano, että se ei ota poissaoloja, joten voisin ihan huoletta nukkua vaikka joka tiistaina aamutunnin. Mutta se tarkottas sitä, että pitäs laskee kotona enemmän. Eli pyh pah pussiin ja pussin suu kiinni. Meikäläinen ei tommoseen ryhdy. Tunnollinen ja kunnollinen opiskelija-minä.

Huomenna on koulussa itsenäisyyspäiväjuhla ja samalla myös syksyn ylioppilasjuhla. Onnittelut uusille ylioppilaille, jotka joutuu juhlamekoissa tonne pakkaseen. Hurrurrur. Jos sitä ite vaikka pukeutuis eskimoksi.

Ainii, ei päästä pinkkiin prinsessalaivaan abiristeilemään, vaa jouvutaan iha perus Europaan. Sinällään ei ees haittaa, koska se on isompi.

Oho huomenna on kaheksaksi kouluun, ehkä saarnaan lisää joku toinen kaunis päivä.

Rakkaudella, Sonja

2 kommenttia:

  1. En ees ehtiny vielä lukea tekstiä, mutta MISSÄ LEIJUVAT HEVOSET?!:--------(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanu aikaseksi tehtyä leijuvahevosotsikkokuvaa ku oisin halunnu jotai kivoja kuvia hepposista, mutta mulla ei oo ku vaa semmosia epäsopivia :-----(

      Poista