Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Kysymyshaaste.

True Moodsin Katariina haastoi mut vastaamaan muutamaan kysymykseen ja sit jakamaan tätä haastetta eteenpäin. :) Musta on ihan hirmukiva ku tällasia haasteita on! Kiitos siis Katariinalle haasteesta. :)
 
Ohje haastetuille:
"Haastetun pitää kirjoittaa kysymykset ja niiden omat vastaukset blogiinsa. Sen jälkeen haastettu haastaa 4-5 bloggaajaa. Haastetun tulee keksiä uudet 10 kysymystä ja ilmoittaa heille, että heidät on haastettu! HUOM haastetulla tulee olla alle 200 lukijaa!"
 
 
1. Millaista elämäsi oli kolme vuotta sitten?
- Kolme vuotta sitten olin ysiluokalla Laanilan yläasteella. Olin seurustellut jo melkein vuoden silloisen poikaystäväni kanssa ja elämä hymyili. Muistan siitä vuodesta erityisesti ysien tanssit, jotka tanssittiin itsenäisyyspäivän (?) aikoihin. Tulevaisuudessa odotti peruskoulusta valmistuminen, mutta sitä ennen haku toisen asteen oppilaitokseen. Taisin tässä vaiheessa olla vielä epävarma, että menenkö opiskelemaan hevosenhoitajaksi vai vaatesuunnittelua. Vasta itse hakupäivänä päätin, että menenkin lukioon.
 
2. Neljä asiaa mistä pidät itsessäsi?
- Silmien väri, ohuet sormet (:D), ruumiinrakenne ja se, että osaan olla tarvittaessa omatoiminen asioiden suhteen.
 
 
3. Millaisena näet elämäsi viiden vuoden kuluttua?
- Viiden vuoden kuluttua olen luultavasti valmistunut hevosenhoitajaksi tai saamenkäsityöartesaaniksi, paitsi jos päätänkin hakea yliopistoon opiskelemaan Suomen kieltä. Mikäli haen yliopistoon, olen viiden vuoden päästä opiskellut Suomea 3 ja puoli vuotta, mikä tarkoittaa, että vielä on edessä 2 ja puoli vuotta. Asun joko Oulussa, tai sitten jossain muualla, ihan riippuen opiskelenko, vai olenko saanut jostain työtä. Saatan myös opiskella jotain uutta asiaa. En tiedä onko minulla viiden vuoden päästä poikaystävää, kämppistä, koiraa tai hevosta, mutta mitä luultavamminkin asun jossain muualla kun koti-kotona. Toivon mukaan mulla on ihana double-cab tummanvihreä Toyota Hilux -lava-auto! Mutta tuskin mulla on tossa vaiheessa varaa semmoseen. Ehkä semmonen joku vanha malli?
 
4. Kaksi mieluisinta ammattia?
- Tuossa kai ne tulivat jo ylempänä, hevosenhoitaja ja saamenkäsityöartesaani. :)

 
5. Mitä haluaisit tehdä työksesi?
- Luultavasti työskennellä hevosten tai muiden eläinten kanssa. Myös joku maatalouslomittaja ois ihan kiva, mutta tuskin jaksaisin sitä loppupeleissä. Maatilan omistaja olis kans ihan jees, tai joku tallinpitäjä. Ehkä mää vielä joskus perustan sen Sonkun Tallin oikeasti. :----D
 
6. Mikä on parasta blogissasi?
- Se, että saa tietää, mitä teen vapaa-ajallani ja muutenkin elämässäni? :D Siis lukijoiden kannalta ehkä tuo. Mutta itse tykkään siis kirjoittaa ja kertoa muille elämästäni ja jakaa kuvia kaikesta. :)

 
7. Oletko jouluihminen?
- Joo. ♥ Tosin mun jouluisuus ei oo esillä koko aikaa, mutta aina välillä innostun käyttään tonttulakkia ja koristelemaan paikkoja jouluiseksi. Tykkään myös kaikista jouluaskareista, kuten leipomisesta, joulukorttien teosta ja joululauluista. Joulusiivous on ainoa jouluun liittyvä asia, mistä en pidä. Paitsi tietty myös jotku pahat jouluruuat, kuten kaikki laatikot, mutta ei puhuta niistä nyt.
 
8. Paras asia talvessa?
- Lumi. Ja se, että vaikka on pimeää, nii lumi valaisee. Mikään ei oo kauniimpaa ku koskemattoman valkoinen metsä, missä ei kuulu mitään muuta ku lintujen viserrystä (ja lumen narskumista, kun allasi oleva hevonen astelee eteenpäin paksussa hangessa ).
 
9. Pidätkö enemmän teoreettisesta vai käytännönläheisestä opiskelusta?
 - Käytännönläheisestä, ehdottomasti. Siksipä oonki niin sekasi siitä, että pitäs opiskella Suomen kieltä, mikä siis ei oo hirveen käytännönläheistä. Mutta se kuulosti musta niin kivalta opiskelualalta, että laitoin sen harkintalistaan. En yhtään tykkää lukea mihinkään kokeisiin, enkä muutenkaan opiskella kirjasta (paitsi nyt hevostietokirjat, mutta ei niitä lasketa).
 
 
10. Elämänohjeesi? ☺
- Jotain niinkin imelää kuin: Kuuntele sydäntäsi. Elä täysillä, mutta muista levätä. Säästä aikaa kavereillesi ja perheellesi, mutta myös itsellesi. Anna itsellesi aikaa asioiden tarkasteluun, ennen tärkeää päätöstä. Nauti elämästäsi. 
 
Haastan Liisan, Mian, Taijan ja Emman, sekä kaikki muut, jotka haluaa tehdä! :)
 
Tässä teidän kysymykset:
 
1. Neljä asiaa, jotka tekevät sinut onnelliseksi?
2. Tulevaisuudensuunnitelmasi?
3. Minne matkustaisit seuraavaksi, jos saisit valita ihan minkä vain paikan?
4. Mikä oli sinulle tärkeää ollessasi 10-vuotias?
5. Kuinka monta kaveria/ystävää sinulla on?
6. Pidätkö joulusta? Entä talvesta?
7. Onko sinulla idolia/esikuvaa? Jos on, kuka?
8. Lempiblogisi? Miksi?
9. Mitä ajattelit tehdä uutena vuotena? (mikäli siis maailmanloppu ei tule ennen sitä)
10. Mikä on mukavin asia ihmisessä, jolta sait haasteen?
 
 
 
 
Ehehe, olen kiero nainen, koska viimeinen kysymys. ;) Mutta siis 6 yötä jouluun! Kai ootte ostanu jo joululahjat? Mää en nimittäin oo vieläkään kaikkia! Mutta torstaina mennään koulun jälkeen Liisan kanssa vielä ostelemaan viimesiä. Ollaan myös varattu liput salkkarileffaan. :D 
 
Hienoa joulun odottelua kaikille!
 
Rakkaudella, Sonja
 
P.S. Kuvien laatu on surkea, mutta tällaiselta näytti meijän päättärit viime keväänä. Paitsi että tossa ei oo mitään siitä ku oltiin aliskassa... Mutta ehkä vaan ihan hyvä ettei oo.. :D:D:D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei siellä otettu kuvia ja aliskassaki vaa se yks erään anonyymin leuasta :D Videoita ois myös, mutta ehkä parempi, että ne jää mun koneen syövereihin...

      Poista